
KG Mobility (SsangYong) Actyon Sports modelinin arka sağ kapısında kullanılan arka cam krikosu sağ için orijinal tipte yedek parçadır. Kapı içindeki ray mekanizması sayesinde camın dengeli ve sessiz şekilde yukarı–aşağı hareket etmesini sağlar. Ürün yalnızca arka sağ cam kriko mekanizmasıdır; cam kaldırma motoru, cam anahtarı, bağlantı civataları ve cam fitilleri dahil değildir.
| Marka | Model | Yıl | Kasa | Motor |
|---|---|---|---|---|
| KG Mobility (SsangYong) | Actyon Sports | 2008–2011 | Pickup | 2.0 |
*Bu ürün arka sağ (yolcu tarafı) kapı cam krikosudur. Sipariş öncesinde mevcut krikonuzun ray formu, bağlantı delik yerleri ve motor bağlantı yuvasını kontrol ediniz. Şasi numarasına ve donanıma göre farklı kriko tasarımları bulunabilmektedir.
Not: Cam krikolarında, kapı tarafı (sağ/sol), ön/arka konumu ve motorlu/motorsuz yapıya göre birden fazla OEM referansı olabilir. Eski krikonuzun üzerindeki orijinal numarayı, ray yapısını ve bağlantı noktalarını karşılaştırarak sipariş veriniz.
| Model Yılı | 2008 , 2009 , 2010 , 2011 |
| Motor Hacmi | 2.0 |
- Siparişleriniz, ödemenin onaylanmasının ardındanhafta içi saat 16:30’a kadar verilen siparişlerde en geç 2 (iki) iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Kargo firması ve teslimat bölgesine bağlı olarak, siparişiniz en geç 2 iş günü içinde adresinize ulaştırılır. (Teslimat süresi bölge ve kargo şubesi yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir.)
- 16:30’dan sonra verilen siparişler bir sonraki iş günü işleme alınır.
- Resmî tatil günleri ve hafta sonları teslimat süresine dahil değildir.
- Siparişiniz kargoya verildiğinde takip numarası size SMS veya e-posta ile gönderilir.
- Teslimatınızı buradan takip edebilirsiniz.
- Teslimat sırasında paketinizde hasar görürseniz, kargo görevlisine tutanak tutturmanız zorunludur.
- Tutanak tutulmadan teslim alınan ürünlerde oluşabilecek hasarlardan firmamız sorumlu değildir.


























