
KG Mobility (SsangYong) Actyon Sports için üretilmiş arka tampon OEM parçadır. Aracın arka bölümünde gövde hattını tamamlar, düşük hızdaki çarpmalarda darbeyi ilk karşılayan kaporta elemanlarından biridir. Ürün yalnızca arka tampon çıplak gövdesidir; reflektörler, arka sis farı, park sensörleri, tampon demiri ve bağlantı klipsleri/vida takımıdahil değildir.
| Marka | Model | Yıl | Kasa | Motor |
|---|---|---|---|---|
| KG Mobility (SsangYong) | Actyon Sports | 2008–2011 | Pickup | 2.0 |
*Sadece 2008–2011 Actyon Sports 2.0 modelleri ile uyumludur. Donanıma göre park sensörü delikleri, reflektör yuvaları ve çeki demiri kapağı farklılık gösterebilir. Mevcut tamponunuz ile tasarım ve bağlantı noktalarını karşılaştırmanız tavsiye edilir.
Not: Arka tamponun sensör delikleri, reflektör yuvaları ve üst-alt bağlantı rayları araç donanım seviyesine göre değişebilir. Sipariş öncesi mevcut parça ile görsel ve bağlantı şekli karşılaştırması yapınız.
| Model Yılı | 2008 , 2009 , 2010 , 2011 |
| Motor Hacmi | 2.0 |
- Siparişleriniz, ödemenin onaylanmasının ardındanhafta içi saat 16:30’a kadar verilen siparişlerde en geç 2 (iki) iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Kargo firması ve teslimat bölgesine bağlı olarak, siparişiniz en geç 2 iş günü içinde adresinize ulaştırılır. (Teslimat süresi bölge ve kargo şubesi yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir.)
- 16:30’dan sonra verilen siparişler bir sonraki iş günü işleme alınır.
- Resmî tatil günleri ve hafta sonları teslimat süresine dahil değildir.
- Siparişiniz kargoya verildiğinde takip numarası size SMS veya e-posta ile gönderilir.
- Teslimatınızı buradan takip edebilirsiniz.
- Teslimat sırasında paketinizde hasar görürseniz, kargo görevlisine tutanak tutturmanız zorunludur.
- Tutanak tutulmadan teslim alınan ürünlerde oluşabilecek hasarlardan firmamız sorumlu değildir.


























