.png)
Geely FC için araç çakmağı muadil üründür. 12V uyumlu rezistans ısıtıcı ucu ve OE tip bağlantı soketi ile orijinal yuvasına tam oturur. Plastik izolasyonlu metal gövde aşırı ısınmayı önler ve güvenli kullanım sağlar. Paket içeriği: 1 adet araç çakmak. Çakmak yuvası ve kapakdahil değildir. Montajdan önce 12V soket bağlantısı ve çakmak yuvası derinliği kontrol edilmelidir. USB dönüştürücü aparatlarla uyumlu değildir.
| Marka | Model | Yıl | Kasa | Motor |
|---|---|---|---|---|
| Geely | FC | 2009–2011 | Sedan | 1.5 |
*Sadece Geely FC 2009–2011 1.5 Sedan modelleri ile uyumludur. Sipariş öncesi çakmak yuvasının çap ölçüsünü ve bağlantı tipini kontrol ediniz.
Üretim yılına göre çakmak başlık formu ve soket tipi farklılık gösterebilir. Mevcut parçayla görsel ve bağlantı uyumu karşılaştırması yapınız.
| Model Yılı | 2009 , 2010 , 2011 |
| Motor Hacmi | 1.5 |
- Siparişleriniz, ödemenin onaylanmasının ardındanhafta içi saat 16:30’a kadar verilen siparişlerde en geç 2 (iki) iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Kargo firması ve teslimat bölgesine bağlı olarak, siparişiniz en geç 2 iş günü içinde adresinize ulaştırılır. (Teslimat süresi bölge ve kargo şubesi yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir.)
- 16:30’dan sonra verilen siparişler bir sonraki iş günü işleme alınır.
- Resmî tatil günleri ve hafta sonları teslimat süresine dahil değildir.
- Siparişiniz kargoya verildiğinde takip numarası size SMS veya e-posta ile gönderilir.
- Teslimatınızı buradan takip edebilirsiniz.
- Teslimat sırasında paketinizde hasar görürseniz, kargo görevlisine tutanak tutturmanız zorunludur.
- Tutanak tutulmadan teslim alınan ürünlerde oluşabilecek hasarlardan firmamız sorumlu değildir.

























