.png)
Dfsk C31-C32 Kamyonet ve Dfsk C35 Panelvan 1.5 motorlu araçlar için eksantrik dişlisi vanus emme (VVT-i emme kam dişlisi) muadil üründür. Değişken subap zamanlaması sisteminde, emme eksantriğinin açısını ayarlayarak daha iyi çekiş, düşük tüketim ve daha düzgün rölanti sağlar. Arıza durumunda motorun teklemesine, performans düşmesine ve motor arıza lambasının yanmasına sebep olabilir. Ürün yalnızca emme tarafı eksantrik vanus dişlisidir; egzoz vanus dişlisi, zincir, gergi, eksantrik sensörü ve diğer zamanlama sistemi parçaları dahil değildir.
| Marka | Model | Yıl | Kasa | Motor |
|---|---|---|---|---|
| Dfsk | C31-C32 Kamyonet | 2016 - Sonrası | Kamyonet | 1.5 |
| Dfsk | C35 Panelvan | 2016 - Sonrası | Panelvan | 1.5 |
*Eksantrik vanus emme dişlisi, 2016 ve sonrası 1.5 motorlu Dfsk C31-C32 Kamyonet ve C35 Panelvan motorlarıyla uyumludur. Motor koduna göre dişli yapısı, ışık sensör yuvası ve zamanlama bağlantı noktaları farklılık gösterebilir. Sipariş öncesi mevcut dişli ile görsel ve teknik uyum mutlaka kontrol edilmelidir.
Not: Vanus dişlilerinde tetikleme çentiği, kam mili bağlantısı, dişli yapısı ve VVT valfi uyumu araç donanımına göre değişiklik gösterebilir. Mevcut parçanızla görsel ve ölçü karşılaştırması yapılarak sipariş verilmelidir.
- Siparişleriniz, ödemenin onaylanmasının ardındanhafta içi saat 16:30’a kadar verilen siparişlerde en geç 2 (iki) iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Kargo firması ve teslimat bölgesine bağlı olarak, siparişiniz en geç 2 iş günü içinde adresinize ulaştırılır. (Teslimat süresi bölge ve kargo şubesi yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir.)
- 16:30’dan sonra verilen siparişler bir sonraki iş günü işleme alınır.
- Resmî tatil günleri ve hafta sonları teslimat süresine dahil değildir.
- Siparişiniz kargoya verildiğinde takip numarası size SMS veya e-posta ile gönderilir.
- Teslimatınızı buradan takip edebilirsiniz.
- Teslimat sırasında paketinizde hasar görürseniz, kargo görevlisine tutanak tutturmanız zorunludur.
- Tutanak tutulmadan teslim alınan ürünlerde oluşabilecek hasarlardan firmamız sorumlu değildir.





