.png)
DFM Succe için ön cam krikosu sağ motorlu muadil üründür. Kapı iç yapısında yer alır ve camın düzgün şekilde açılıp kapanmasını sağlar. Orijinal motor dişli yapısı ve ray ölçüleri ile birebir uyumludur. Ürün yalnızca sağ ön cam krikosu motorlu olarak satılmaktadır; cam düğmesi veya kapı panelidahil değildir.
| Marka | Model | Yıl | Kasa | Motor |
|---|---|---|---|---|
| DFM | Succe | 2009–2011 | Camlı Van | 1.6 |
*Montajdan önce motor soket bağlantısı ve ray kanalları kontrol edilmelidir. Camın sıkışmaması için yağsız veya kirli raylarda montaj yapılmamalıdır.
Not: motor bağlantı fişi ve ray tipi üretim serisine göre farklılık gösterebilir. Montajdan önce mevcut parça ile ölçüsel ve görsel uyumluluk kontrol edilmelidir.
- Siparişleriniz, ödemenin onaylanmasının ardındanhafta içi saat 16:30’a kadar verilen siparişlerde en geç 2 (iki) iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Kargo firması ve teslimat bölgesine bağlı olarak, siparişiniz en geç 2 iş günü içinde adresinize ulaştırılır. (Teslimat süresi bölge ve kargo şubesi yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir.)
- 16:30’dan sonra verilen siparişler bir sonraki iş günü işleme alınır.
- Resmî tatil günleri ve hafta sonları teslimat süresine dahil değildir.
- Siparişiniz kargoya verildiğinde takip numarası size SMS veya e-posta ile gönderilir.
- Teslimatınızı buradan takip edebilirsiniz.
- Teslimat sırasında paketinizde hasar görürseniz, kargo görevlisine tutanak tutturmanız zorunludur.
- Tutanak tutulmadan teslim alınan ürünlerde oluşabilecek hasarlardan firmamız sorumlu değildir.





















