
KG Mobility (SsangYong) Actyon Sports için ön çamurluk sağ (yolcu tarafı) muadil sac parçadır. Kaput, ön kapı ve tampon ile hizalanacak şekilde tasarlanmış olup, orijinal bağlantı noktalarına uyumlu gövde formu ile düzgün montaj hedefler. Ürün yalnızca sağ ön çamurluk sacıdır; astar/boya, plastik davlumbaz, sinyal/süs kapakları ve bağlantı civataları pakete dahil değildir. Genellikle astarlı sac olarak gelir ve montaj sonrası boyanması gerekir.
| Marka | Model | Yıl | Kasa | Motor |
|---|---|---|---|---|
| KG Mobility (SsangYong) | Actyon Sports | 2008–2011 | Pickup | 2.0 |
*Bu ürün sağ ön çamurluk içindir. Sol taraf çamurluk ve diğer kaporta parçaları farklı referanslara sahiptir. Sipariş öncesi çamurluğun sinyal/yan kapak delikleri, üst kemer hattı ve kapı-tampon birleşim noktaları mevcut hasarlı parçayla görsel olarak karşılaştırılmalıdır.
Not: Kaporta parçalarının OEM numaraları; araç donanımı, makyajlı/makyajsız kasa ve pazar tipine göre değişiklik gösterebilir. Doğru ürün için mevcut orijinal parçanın numarasını ve teknik kataloğu esas almanız önerilir.
| Model Yılı | 2008 , 2009 , 2010 , 2011 |
| Motor Hacmi | 2.0 |
- Siparişleriniz, ödemenin onaylanmasının ardındanhafta içi saat 16:30’a kadar verilen siparişlerde en geç 2 (iki) iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Kargo firması ve teslimat bölgesine bağlı olarak, siparişiniz en geç 2 iş günü içinde adresinize ulaştırılır. (Teslimat süresi bölge ve kargo şubesi yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir.)
- 16:30’dan sonra verilen siparişler bir sonraki iş günü işleme alınır.
- Resmî tatil günleri ve hafta sonları teslimat süresine dahil değildir.
- Siparişiniz kargoya verildiğinde takip numarası size SMS veya e-posta ile gönderilir.
- Teslimatınızı buradan takip edebilirsiniz.
- Teslimat sırasında paketinizde hasar görürseniz, kargo görevlisine tutanak tutturmanız zorunludur.
- Tutanak tutulmadan teslim alınan ürünlerde oluşabilecek hasarlardan firmamız sorumlu değildir.


























