.png)
Geely Emgrand EC7 modeli için sağ silecek kolu muadil üründür. Silecek mekanizmasına monte edilerek ön cam üzerinde etkili su tahliyesi sağlar. Orijinal bağlantı dişi ve açı ölçülerine sahiptir, darbeye dayanıklı metal malzemeden üretilmiştir. Ürün yalnızca sağ ön silecek koludur; silecek lastiği, kapak veya motordahil değildir.
| Marka | Model | Yıl | Kasa | Motor |
|---|---|---|---|---|
| Geely | Emgrand EC7 | 2011–2013 | Sedan / Hatchback | 1.5 |
*Sağ silecek kolu yalnızca Emgrand EC7 modelleriyle uyumludur. Sipariş öncesi bağlantı mili tipi ve kol uzunluğu kontrol edilmelidir.
Not: bağlantı dişi açısı ve kol dirsek formu üretim yılına göre farklılık gösterebilir. Mevcut parçayla görsel ve ölçü karşılaştırması yapınız.
| Model Yılı | 2011 , 2012 , 2013 |
| Motor Hacmi | 1.5 |
- Siparişleriniz, ödemenin onaylanmasının ardındanhafta içi saat 16:30’a kadar verilen siparişlerde en geç 2 (iki) iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Kargo firması ve teslimat bölgesine bağlı olarak, siparişiniz en geç 2 iş günü içinde adresinize ulaştırılır. (Teslimat süresi bölge ve kargo şubesi yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir.)
- 16:30’dan sonra verilen siparişler bir sonraki iş günü işleme alınır.
- Resmî tatil günleri ve hafta sonları teslimat süresine dahil değildir.
- Siparişiniz kargoya verildiğinde takip numarası size SMS veya e-posta ile gönderilir.
- Teslimatınızı buradan takip edebilirsiniz.
- Teslimat sırasında paketinizde hasar görürseniz, kargo görevlisine tutanak tutturmanız zorunludur.
- Tutanak tutulmadan teslim alınan ürünlerde oluşabilecek hasarlardan firmamız sorumlu değildir.

























