
KG Mobility (SsangYong) Actyon Sports için SRS saati (airbag spiral kablo) OEM uyumlu direksiyon modülü parçasıdır. Direksiyon simidi dönerken sürücü hava yastığı, kornaya ve direksiyon üzerindeki kumandalara giden elektrik sinyalini güvenli şekilde aktarır. Ürün yalnızca SRS saat (spiral kablo) modülüdür; hava yastığı (airbag),airbag beyni, direksiyon simidi, kumanda tuşları ve diğer parçalar dahil değildir. Soket yapısı ve vida bağlantıları, mevcut parçanızla birebir uyumlu olmalıdır.
| Marka | Model | Yıl | Kasa | Motor |
|---|---|---|---|---|
| KG Mobility (SsangYong) | Actyon Sports | 2008–2011 | Pickup | 2.0 |
*SRS saatinin soket sayısı, kablo rengi ve bağlantı konumu donanıma göre değişiklik gösterebilir. Sipariş öncesi mevcut parçanın fiş yapısı, pin sayısı ve gövde formunu mutlaka kontrol ediniz.
Güvenlik ve airbag sistemleri kritik bileşenlerdir. Doğru SRS saati kullanmak için mevcut parçanın üzerindeki referans numaraları ve araç üretici kataloğu bilgilerini dikkate almanız tavsiye edilir.
| Model Yılı | 2008 , 2009 , 2010 , 2011 |
| Motor Hacmi | 2.0 |
- Siparişleriniz, ödemenin onaylanmasının ardındanhafta içi saat 16:30’a kadar verilen siparişlerde en geç 2 (iki) iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Kargo firması ve teslimat bölgesine bağlı olarak, siparişiniz en geç 2 iş günü içinde adresinize ulaştırılır. (Teslimat süresi bölge ve kargo şubesi yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir.)
- 16:30’dan sonra verilen siparişler bir sonraki iş günü işleme alınır.
- Resmî tatil günleri ve hafta sonları teslimat süresine dahil değildir.
- Siparişiniz kargoya verildiğinde takip numarası size SMS veya e-posta ile gönderilir.
- Teslimatınızı buradan takip edebilirsiniz.
- Teslimat sırasında paketinizde hasar görürseniz, kargo görevlisine tutanak tutturmanız zorunludur.
- Tutanak tutulmadan teslim alınan ürünlerde oluşabilecek hasarlardan firmamız sorumlu değildir.


























